Head Extreme Tour 215 g

995 kr

Beskrivning

Om du letar efter ultimat kontroll - så är denna paddel är för dig. Godkänd av Sarah Ansboury, 2019 Mixed Doubles US Open Champion , Extreme Tour är en lättare paddel med en unik Diamond Shape för mer kontroll i varje slag. Den reducerade huvudvikten möjliggör en snabbare svängningshastighet, vilket ger dig mer reaktionstid och ultimat kraft. Den har en optimerad tubulär konstruktion (OTC) bikakekärna i polymera och en Kolfiber-träffyta (CHS) med Extreme Spin-teknik, samt ett komfortgrepp för bra känsla, beröring och ultimat kontroll vid dinkspel framme vid nät..


Fakta

MATERIAL:
Polypropylen + Kolfiber
TJOCKLEK:
11.0 mm
VIKT:
215 g
LÄNGD:
408 mm
BREDD:
199 mm
GRIP SIZE:
107 mm / 4 1/4 in


Teknik

Ytskikt i Kolfiber
HEADs Graphite Hitting Surface (HS) erbjuder en överlägsen känsla och ökad kontroll för den tävlingsinriktade spelaren. Denna lätta yta ger paddlarna en reaktiv natur som skapar utmärkt pop på bollen samtidigt som den möjliggör en otrolig touch.
Extrem Spin
HEADs Extreme Spin Struktur erbjuder bättre grepp om bollen för ökad spinn och kontroll.
Komfortgrepp
Speciellt formulerat PU-material har lagts in i det nya Ergo Grip och skapar en mjukare känsla som dämpar vibrationer för ultimat komfort och spelbarhet
Optimerad rörformat kärna
HEAD-ingenjörer har optimerat Tubular Construction (OTC) av polypropylen bikakekärna för att skapa perfekt spelbarhet, känsla och ljud som passar alla nivåer av spelare.